Duidelijkheid over interventies die jouw team echt verder helpen? Voer een behoeftenonderzoek uit! 

Jouw vraag

“Welke interventies moet ik inzetten, om mijn leraren en schoolleiders te motiveren en hun bevlogenheid te stimuleren? Waar hebben ze behoefte aan en wat is het meest effectief?”

Ons antwoord

Voer een behoeftenonderzoek uit. Zorg voor inzicht in concrete behoeften en perspectieven van jouw onderwijsteam!

Zoek je inzicht in de thema’s die bij jullie leraren leven en waar jouw school haar strategisch personeelsbeleid het beste op kan richten? Ben jij benieuwd, waar jouw onderwijsteam behoefte aan heeft op het gebied van ontwikkelen, teambuilding en werkgeluk? Wil je weten hoe tevreden ze zijn en hoe jij hen gemotiveerd kunt houden?

Dan is ons behoeftenonderzoek bij uitstek geschikt voor jou! Een digitale, bondige vragenlijst gebaseerd op wetenschappelijke inzichten vanuit sHRM en psychologie zorgt ervoor, dat jij de juiste informatie naar boven haalt. We analyseren welke thema's relevant zijn voor jouw school en wat aanvullende thema’s zijn.

Bekijk hier onze brochure.

Jouw winst

  • Heldere inzichten in gedrag, behoeften en perspectieven van jouw schoolteam;
  • Concrete informatie over thema’s waar je op in kunt zetten, om jouw leraren en schoolleiders gelukkig, gezond en gedreven aan het werk te hebben en houden;
  • Een online dashboard met inzicht in de inzetbaarheid binnen de school en binnen de verschillende groepen leraren.

Benieuwd hoe ons behoeftenonderzoek jouw school verder kan helpen?

Neem contact met ons op. We vertellen je graag meer en denken heel graag met je mee!

Door inzicht in behoeften van je onderwijsteam kunnen gepaste interventies ingezet worden om hen te verbinden en ontwikkelen.