Meer weten, of gewoon eens sparren?
Maak kennis met ons betrokken en bevlogen team!

Aan de basis van HR Ontwikkeling staat Robert Jacobs. Energiek, betrokken en bevlogen als hij is, enthousiasmeert hij andere professionals om zo zijn opdrachtgevers het beste te bieden. Het beste op het gebied van strategisch HRM-advies voor het onderwijs. Zijn adviezen omtrent een mensgerichte en professionele schoolorganisatie brengt hij zelf ook binnen HR Ontwikkeling in de praktijk. Hij heeft een team van ondernemende professionals om zich heen verzamelt, die doen waar ze goed in zijn én wat ze leuk vinden. Vast, flexibel, hybride; alles is mogelijk. Zolang ze er maar energie van krijgen. Walk the talk en practice what you preach dus!

Warm contact, professionaliteit en vrijheid is wat het team kenmerkt.

Verbinding, verandering en verbetering zijn de gedeelde drijfveren.

HR innovatiekracht, bezige bij, strateeg, bruggenbouwer en verbinder

Als voormalig onderwijsprofessional weet hij namelijk precies hoe het is om voor de klas te staan. Hij heeft het onderwijs zelf ervaren. Combineer je die ervaringen met zijn jarenlange ervaringen als HR adviseur in het bedrijfsleven en het onderwijs, dan is 1+1 niet 2 maar al snel meer dan 3.

Zijn missie? Meer aandacht voor het welzijn van de zo bevlogen onderwijsprofessional en zo de onderwijssector toekomstbestendig maken voor onze leerlingen.

Waar nog meer zijn hart naar uitgaat? Naar zijn gezin, familie en vrienden. En als letterlijke en figuurlijke sportieveling mag hij ook graag een rondje hardlopen, een potje voetballen of een berg af skiën.

Robert Jacobs

Eigenaar en sr. sHRM-adviseur

Iris is er één uit duizenden. Ze zorgt ervoor dat alles achter de schermen op rolletjes loopt bij HR Ontwikkeling. Ze is een vaste kracht bij HR ontwikkeling. En met haar passie voor loopbaan coaching, onboarding en een bachelor psychologie op zak, voegt ze ook voor de schermen waarde toe voor de opdrachtgevers van HR Ontwikkeling.

Haar andere passie? Ze timmert hard aan de weg als trance DJ en producer en coacht ook anderen in die scene.

Iris Sloof

Management assistente

Veranderaar, organisatieadviseur en expert op het gebied van cultuurswitches en fusies.

Marjean verdiept zich al jarenlang in allerlei vraagstukken op het gebied van management, cultuur en verandering binnen organisaties, zowel theoretisch als praktisch. Zijn enorme bak aan HR ervaring zet hij intensief in voor de opdrachtgevers van HR Ontwikkeling.

Kortom, Marjean is een stevige HR businesspartner.

Waar hij ook van geniet?  Het bezoeken van grote steden en het spelen van een lekker potje zaalvoetbal.

Marjean Movrin

Sr. HR consultant

Mensenmens, woordenkunstenaar en strategisch denker met een scherp oog voor detail

Diana goochelt graag met woorden. En met beelden. Alles waarmee je een verhaal kunt vertellen, heeft haar aandacht. En dat verhaal dan zo authentiek mogelijk overbrengen, is haar drijfveer. Dat ze ook graag luistert naar andermans verhalen, blijkt uit het feit dat ze haar eigen coachpraktijk heeft. Het welzijn van mensen gaat haar aan het hart. Ook die van de bevlogen hard werkende mensen in het onderwijs.

Haar expertise? De arbeidsmarktcommunicatie naar een hoger niveau tillen. Zowel die van HR Ontwikkeling als die van onze opdrachtgevers.

Diana Mos

Sr. Communicatieadviseur